Wiosła, siedziska, yoki, żagle i inne takie - Patent(y?) na czerpak
Myszoor - 2012-11-16, 08:41
ELTECH napisał/a:
Nie wiem czy warto kombinować bo w JULI czerpak do wody kosztuje 14 zł w ciągłej sprzedaży - jak oszczędzać to konkretne pieniądze a nie grosze
Nie wiem co to jest JULI ale moim zdaniem kombinować warto choćby dlatego, że NIE powiększasz w ten sposób puli plastiku w obiegu. + stała przyjemność ze zrobienia czegoś samodzielnie.Żółtodziób - 2012-11-16, 14:17 "Kombinowac" warto choć by z tego powodu żeby ćwiczyć szare komórki.
Gdy się bierze wszystko co jest gotowe to sie zwyczajnie odmóżdża. ELTECH - 2012-11-18, 10:54 Mnie chodzi głównie o to że warto kombinować wtedy gdy gra idzie o większą stawkę lub wtedy gdy budzimy się z ręką w nocniku i potrzebujemy czegoś na gwałt i nie ma czasu na wyszukiwanie i łażenie po sklepach lub po prostu w terenie.
A JULA to taka sieć supermarketów ja CASTORAMA OBI czy PRAKTIKER z tym że oprócz narzędzi mają jeszcze sporo innych fajnych rzeczy. Mają stronkę w necie i wysyłają katalogi więc teoretycznie każdy może zakupić sobie to co mu się spodoba
A jeśli chodzi powiększanie obiegu plastku to nie wiem jak u Was ale u mnie gmina odbiera za darmo posegregowane szkło, plastik i papier więc jest przerabiane i nie powiększa